În minunata şi profunda Săptămână a Patimilor, la biserica „Sfântul Ioan Iacob Hozevitul” din capitală s-au desfăşurat slujbele caracteristice acestei perioade. Orarul slujbelor din Săptămâna Patimilor a început în seara zilei de miercuri şi a continuat cu ziua de joi, când s-a făcut pomenirea şi amintirea Cinei celei de Taină a lui Hristos, şi s-a oficiat sfânta Liturghie la care au participat credincioşii şi s-au împărtăşit. Un moment foarte important din cadru acestei săptămâni sunt Deniile de joi seara (Cele 12 Evanghelii ale Patimilor) şi vineri seara (Prohodul Mântuitorului), cea din urmă a culminat cu procesiunea solemnă de înconjurare a bisericii, la care au participat numeroşi credincioşi cu făclii şi lumânări în mână.

În această săptămână plină de momente şi trăiri duhovniceşti, nu a lipsit desigur, şi milostenia făcută cu multă dragoste şi dăruire de sine celor mai trişti şi mai nevoiaşi ca noi.

Astfel cu aportul material al Dl-ui Dorin Prisăcaru şi a familiei sale, s-au organizat colete ce conţineau produse tradiţionale de Paşti(cozonac, ouă, ulei şi carne de pasăre) . Aceste daruri oferite din partea Dl-ui Dorin Prisăcaru şi a familiei sale, au ajuns în seara zilei de joi seara precum şi pe parcursul zilei de vineri, în casele a peste 20 de familii.

Ţinem să-i mulţumim Dl DORIN PRISĂCARU şi familiei sale pentru fapta sa bună şi pentru aportul său în preajma Sfintelor Paşti de a aduce bucurie în sufletele credincioşilor. Dea Bunul Dumnezeu să aveţi răsplată în ceruri pentru binele făcut în folosul aproapelui. Vă mulţumim şi Vă urăm întregii familii Paști Fericit!